Ontdek de nieuwe Staria

Hyundai Motor Company lanceerde deze week officieel zijn nieuwe STARIA-reeks voor multifunctionele voertuigen via een digitale wereldpremière.

Het debuut van STARIA bevordert de transformatie van Hyundai Motor als leverancier van slimme mobiliteitsoplossingen en belichaamt de ‘inside-out’-ontwerpmethodologie van het bedrijf die de nadruk legt op ruimtelijkheid en bruikbaarheid van het interieur. STARIA is het antwoord van Hyundai op de veranderende behoeften van de consument door hen doelgerichte, innovatieve functies te bieden en reiservaringen in de auto opnieuw te definiëren in overeenstemming met de visie van het bedrijf op ‘Progress for Humanity’.

STARIA is verkrijgbaar in configuraties met 2 tot 11 zitplaatsen en in twee varianten: STARIA en STARIA Premium, waarbij de laatste de mobiliteit naar een hoger niveau tilt met verbeterde functies en exclusieve varianten voor een luxueuzere look en feel.

“We zijn verheugd om STARIA te introduceren, dat onze nieuwste poging vertegenwoordigt om de evolutie van mobiliteit voorop te stellen en om opkomende levensstijl-behoeften aan te pakken terwijl we ons aanpassen aan nieuwe manieren van leven”, aldus Thomas Schemera, Executive Vice President en Global Chief Marketing Officer. “STARIA is een stap voorwaarts om ons nauwer te verbinden met onze omgeving, zodat we meer uit ons dagelijks leven kunnen halen en meer voor onszelf kunnen doen tijdens het transport.”

Luxueus en futuristisch uiterlijk De gestroomlijnde vorm van een ruimteschip doet denken aan de gestroomlijnde buitenkant van STARIA en wordt bepaald door een enkele lijn die van voren naar achteren loopt – geïnspireerd door de lichtcurve die de horizon van de aarde verlicht bij zonsopgang, gezien vanuit de ruimte. De voorkant van de STARIA is verfraaid met horizontale dagrijlichten en een positielicht, die samen over de hele breedte van het voertuig lopen, aangevuld met een gedurfd, breed radiatorrooster met een uniek patroon. Het strakke silhouet wordt verder geaccentueerd door een paar laag geplaatste koplampen. Hyundai gebruikt dezelfde carrosseriekleur voor alle frontdelen om de moderne en pure stijl van de auto te maximaliseren. Het STARIA Premium-model is voorzien van een exclusief getinte messing-chroombehandeling, toegepast op het Hyundai-embleem, de grille, de koplampranden, de voor- en achterbumpers, de wielen, de zijspiegels en de deurgrepen om de premium en moderne look van het voertuig te benadrukken. Verlaagde gordellijnen en panoramische zijruiten verbeteren het algehele zicht en creëren een gevoel van openheid. Dit gevoel van ruimte, geïnspireerd op de traditionele Koreaanse ‘hanok’-architectuur, geeft passagiers het gevoel alsof de buitenscènes een verlengstuk zijn van het interieur van het voertuig. Het designthema loopt door naar de achterkant, met een brede ruit omlijst door langwerpige verticale achterlichten, met STARIA Premium-modellen die Hyundai’s unieke Parametric Pixel-lampontwerp en garnituur bovenop hebben gekregen. De achterbumper is verlaagd, zodat passagiers gemakkelijk kunnen laden en lossen. STARIA-modellen zijn verkrijgbaar in acht exterieurkleuren: Abyss Black Pearl, Creamy White, Graphite Grey Metallic, Moonlight Blue Pearl, Shimmering Silver Metallic, Dynamic Yellow, Olivine Grey Metallic en Gaia Brown Pearl.

Ander nieuws

Lees hier enkele andere nieuwsberichten!

Facelift i20

Facelift i20

De facelift i20 is binnen gekomen bij Garage Verhenne Nieuwe normen stellen. De nieuwe i20 is dynamisch en onderscheidend en zet nieuwe maatstaven in het segment van de kleine auto's. Met een combinatie van veel slimme technologie, zoals de beste...

Lees meer
Nieuwe Hyundai KONA

Nieuwe Hyundai KONA

Stoere op EV gebaseerde stijl en uitgebreid motorenaanbod Bij de nieuwe generatie van zijn compacte SUV vertrekt Hyundai van de elektrische versie voor een nieuw, technologisch design De vier varianten van de KONA (elektrisch, hybride, benzine en de sportieve N Line)...

Lees meer
Ontdek de Ioniq 6

Ontdek de Ioniq 6

Hyundai Motor onthult design van elektrische IONIQ 6 Hyundai’s nieuwste model in de elektrische IONIQ-merklijn pakt uit met een gestroomlijnde look en functionele efficiëntie volgens het ‘Ethical Uniqueness’ designthema Het cocon-achtige interieur met comfortsnufjes...

Lees meer