Over garage verhenne

De klant centraal

Reeds 30 jaar staat de klant centraal bij Garage Verhenne. Vanaf de start van het bedrijf staan ze gekend voor een goede klantenservice en een hecht klantencontact. Zo doet bijvoorbeeld Steven de verkoop en volgt de klant op tot en met het leveren van de wagen, maar ook erna kan je steeds bij hem terecht met vragen.

Garage Verhenne toen, nu en in de toekomst

Na 15 jaar in de Mitsubishi garage in Brugge te werken, waagde Yvan Verhenne in 1990 de sprong om zelfstandig garagist te worden. Dit was de start van het mooie verhaal ‘Garage Verhenne’. Al snel kwam het merk Mitsubishi terug in beeld door agent te worden in Wingene, voor zijn voormalige werkgever. Doordat Garage Verhenne alsmaar groeide en meer nieuwe wagens verkocht, werd er in 1996 beslist om een showroom te bouwen. Daardoor werd het aangenamer om nieuwe wagens te verkopen.

Toen Steven, de zoon van Yvan en Gerda, afstudeerde in 2001 kwam hij zijn papa vervoegen in de garage. Al gauw bleek dat hij de microbe te pakken had en zich amuseerde in het verkopen van wagens. Vanaf dan liet Yvan het verkopen van wagens meer en meer over aan Steven. Yvan en Steven vulden mekaar goed aan in de garage terwijl Gerda zorgde voor de facturatie en de receptie.

In 2006 was het tijd voor een nieuwe grote stap in het verhaal. Door de stijgende verkoopsaantallen besloten ze om concessie te worden van het merk Mitsubishi in Wingene, in de plaats van agent. Ondertussen stapte Sofie, de dochter van Yvan en Gerda, ook in de zaak. Zij staat Gerda bij in de facturatie, receptie en boekhouding. Vanaf dan kon er gesproken worden van een echt familiebedrijf! Ze zijn nu met 6 personen in het bedrijf, waarvan 4 uit hetzelfde gezin.

5 jaar later werd Garage Verhenne ook concessie van de Mitsubishi (Fuso) bestelwagens en vrachtwagens.

Vandaag staat Garage Verhenne opnieuw aan het begin van een nieuwe grote stap, doordat ze in zee gaan met een nieuw merk: Hyundai. De showroom krijgt een grondige renovatie en er blaast een nieuwe wind in het bedrijf!

Ontdek onze nieuwe showroom

Yvan Verhenne

Yvan Verhenne

Zaakvoerder - Chef Atelier - Magazijn

Steven Verhenne

Steven Verhenne

Zaakvoerder - Verkoop - Aflevering

Sofie Verhenne

Sofie Verhenne

Zaakvoerster - Administratie

Gerda Steelant

Gerda Steelant

Zaakvoerster - Receptie

Deprest Davy

Deprest Davy

Mechanieker - Diagnose

Meneve Killian

Meneve Killian

Mechanieker - Diagnose