Nieuwe dealer van Hyundai

Ontdek onze nieuwe showroom!

Beste klanten,

zoals u weet heeft Mitsubishi Motors Japan besloten om de uitvoer van nieuwe wagens naar Europa te stoppen. Dat heeft voor ons als Mitsubishi dealer en voor u als Mitsubishi klant verstrekkende gevolgen.

Wij blijven geloven in een gespecialiseerde merkgarage en zijn voor U en voor ons op zoek gegaan naar een merk met een vergelijkbare technische betrouwbaarheid en degelijkheid.
We zijn overtuigd dit gevonden te hebben bij Hyundai! Meer zelfs, we kunnen jullie op die manier betere garantievoorwaarden geven en hebben een enorm uitgebreid gamma voor jullie klaar staan! Met Hyundai zijn we klaar voor de toekomst, dat is zeker!

Alle aandrijflijnen zijn beschikbaar zoals Benzine, Diesel, Mild Hybride (diesel en benzine), Hybride, Plug In Hybride, Elektrisch en ja zelfs Waterstof!
Mitsubishi klanten laten we uiteraard niet in de kou staan, nog minstens 10 jaar staan wij garant voor onderhoud en herstellingen van uw Mitsubishi. Ook de garantie en de bijstand van uw Mitsubishi loopt gewoon verder. Voor de vele trouwe Fuso klanten wijzigt er helemaal niets!

Iedereen die bij ons langskomt zal zien dat er momenteel grote bouwwerken bezig zijn. We proberen jullie zo goed als mogelijk op te vangen in onze voorlopige burelen en showroom (tent).
Maar vanaf mei hopen we jullie te mogen verwelkomen in onze splinternieuwe showroom die uiteraard groter, moderner en met de nodige Hyundai reclame zal voorzien zijn!

Hou alvast verder onze facebookpagina in de gaten om de laatste nieuwtjes te ontdekken van onze merken Hyundai, Fuso en Mitsubishi!
Neem ook een kijkje op onze splinternieuwe website www.garageverhenne.be en ontdek het nieuwe logo van de garage.

Vriendelijke en Enthousiaste groeten,

Het Verhenne Team.

Ander nieuws

Lees hier enkele andere nieuwsberichten!

Garage Verhenne STUNT

Garage Verhenne STUNT

Garage Verhenne stuntGarage Verhenne STUNT Koop je nu een nieuwe Hyundai of Mitsubishi, dan betalen wij de brandstof totdat onze nieuwe showroom af is. Hoe goed klinkt dat? *  * Actievoorwaarden Actie geldig vanaf 07/05/2021 De actie loopt ten einde wanneer de...

Lees meer
Wereldpremière bij Garage Verhenne

Wereldpremière bij Garage Verhenne

WereldpremiÈre bij Garage VerhenneElektrische middelgrote cross-over…? Achterwielaandrijving, vierwielaandrijving…? Rijbereik tot meer dan 510km…? Opladen van 10% tot 80% in 18 minuten…? 0 – 100km/u in 5,3 sec…? Allemaal mogelijk met de IONIQ 5 ! Binnenkort te...

Lees meer
Hyundai toont een glimp van de nieuwe crossover-SUV Bayon

Hyundai toont een glimp van de nieuwe crossover-SUV Bayon

Hyundai toont een glimp van de nieuwe crossover SUV BayonHyundai heeft nieuwe afbeeldingen vrijgegeven van zijn geheel nieuwe crossover SUV, Bayon. Een serie beelden bij weinig licht onthult een breed en verbonden ontwerp met een strakke, hightech look. Het bedrijf...

Lees meer